Tapahtumat

Helmikuu  2018
S M T K T P L
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

Päivän kysymys

Mikä on parasta Humuksessa?

Tervetuloa!

 

Olet saapunut Oulun yliopiston Humanistisen Killan nettisivuille!

Oulun yliopiston Humanistinen Kilta ry on kaikkien Oulun yliopiston humanististen ainejärjestöjen - ja humanistiopiskelijoiden - yhteinen kattojärjestö. Se valvoo Oulun yliopiston humanistiopiskelijoiden etuja, vaalii humanistisia arvoja, vahvistaa humanistien identiteettiä ja kannustaa opiskelijoita itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun. Huvia ja humppaa unohtamatta.

Näiltä nettisivuilta löydät tietoa Humanistisen Killan tapahtumista, oululaisista Humanistiperinteistä sekä paljosta, paljosta muusta.

Etkö löytänyt sivuilta hakemaasi tietoa? Ota yhteyttä: humjohto [at] lists.oulu.fi!

Humanistifuksisitsien ilmoittautumislomake

Tässä linkki humanistifuksisitsien ilmoittautumislomakkeeseen. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 5.10. klo 12 ja itse sitsithän pidetään Walhallassa 18.10. klo 18:00 alkaen.

Kari-Pekka Toivonen vierailee yliopistolla 3.10.

Humanistinen Kilta saa tiistaina 3.10. vieraakseen Oulun kaupunginteatterin taiteellisen johtajan, näyttelijä Kari-Pekka Toivosen. Toivonen pitää kaikille - myös muiden tiedekuntien opiskelijoille ja henkilökunnalle - avoimen tunnin mittaisen keskustelutilaisuuden teatterista. Tilaisuuden alussa Toivonen kertoo lyhyesti teatterin kuluvan syksyn ohjelmistosta sekä keskustelee nuorten aikuisten yleisimmistä ennakkoluuloista teatteria kohtaan. Tämän jälkeen sana on vapaa - hän vastailee mielellään kysymyksiin esimerkiksi teatterissakäynnistä, teatterin ohjelmistosta kuin omasta työstäänkin. Tilaisuus alkaa klo 14 salissa KTK112. Tervetuloa!

Syksyn tapahtumien aikatauluja

Millon: Torstai 14.9.
Mitä: Humanistifuksi-ilta
Missä: Walhallassa (Jaalakuja 1)

Teekkaritalon remontin vuoksi juhlimme tänä vuonna Walhallassa. Tapahtuma alkaa fuksien omalla ohjelmalla klo 18 ja vanhemmat tieteenharjoittajat ovat tervetulleita klo 21 alkaen.

 

Millon: Keskiviikko 20.9.
Mitä: Fuksisuunnistus
Missä: Keskustassa, jatkot salaisessa baarissa

Perinteinen fuksisuunnistus järjestetään keskiviikkona 20.9. Suunnistus alkaa klo 18 ja jatkot myöhemmin julkistettavassa keskustan baarissa klo 22. Rastivahtien ilmoittautuminen aukeaa viikolla 36 (tästä seuraa lisäinfoa lähempänä).

 

Millon: Torstai 12.10.
Mitä: Humanistifuksisitsit
Missä: Teekkaritalolla (Kalervontie 7)

Fuksisitsit ovat Humanistisen Killan syksyn ensimmäiset teekkaritaloriennot. Itse sitsit sijoittuvat aikavälille 18-23, jonka jälkeen muutkin humanistit ovat tervetulleita juhlimaan. Fuksisitsien ilmoittautumisesta tiedotetaan myöhemmin.

 

Millon: Keskiviikko 15.11. – Torstai 16.11.
Mitä: Humanistien työelämäpäivät
Missä: Yliopistolla

Humanistien työelämäpäivien teemana on tänä vuonna pohjoisuus. Mikäli haluat osallistua työelämäpäivien järjestämiseen tai tiedät teemaan sopivia yrityksiä tai yksityishenkilöitä joita tapahtumamme kiinnostaisi, ota yhteyttä varapuheenjohtaja Emilia Käsmään (saara.kasma [at] student.oulu.fi).

 

Millon: Torstai 16.11.
Mitä: Työelämäpäivien jatkobileet
Missä: Teekkaritalolla (Kalervontie 7)

Huikean työllistymisrepäisyn jälkeen on aika siirtyä Teekkaritalon lämpöön rentoutumaan. Tapahtuma on tarkoitettu vain humanistisen tiedekunnan opiskelijoille. Sisäänpääsy on ilmainen.