Tapahtumat

Huhtikuu  2018
S M T K T P L
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Päivän kysymys

Mikä on parasta Humuksessa?

Ainejärjestöavustukset

Humanistinen Kilta jakaa jäsenjärjestöilleen ainejärjestöavustuksia kaksi kertaa vuodessa. Avustukset myönnetään hakemusten perusteella järjestöjen toimintaan.

Avustukset myönnetään seuraavien perusteiden mukaisesti:

1. Jotta avustukset olisivat tasa-arvoisia, avustuksista päätettäessä otetaan huomioon hakijajärjestön koko siten, että laajajäseniset järjestöt saavat avustuksen pohjaosaa hieman enemmän kuin vähäjäseniset.

2. Avustuksia voidaan myöntää seuraaviin asioihin:

- Hakijajärjestön oman jäsenistön edunvalvontaan ja motivointitoimintaan sekä sen hyvinvointia tukevaan toimintaan.

- Hakijajärjestön ja muiden Oulun yliopiston ainejärjestöjen, muiden järjestöjen tai yhdistysten kanssa tehtävään yhteistyöhön tai suhdetoimintaan.

- Hakijajärjestön järjestämiin yleishyödyllisiin tilaisuuksiin, (esim. työelämään valmentavat tilaisuudet), uusien tapahtumien kehittämiseen ja luovaan toimintaan.

3. Ainejärjestöavustusta EI myönnetä bileitä tai vuosijuhlia varten eikä voittoa tuottavaan toimintaan (esim. haalarimerkkien painatus).

4. Ainejärjestöavustuksia EI ehdottomasti myönnetä myöskään esimerkiksi opetusluontoiseen toimintaan, jota yliopisto rahoittaa.

 

Tarkennuksia

- Avustusta EI myönnetä: mainostuskuluihin, ruokiin, juomiin, ainejärjestölehtiin ja toimistotarvikkeisiin (poikkeuksena toimistokalusteet)

- Eduksi katsotaan: tarkka erittely kuluista, kansainvälisten opiskelijoiden huomioon ottaminen, projektiluontoinen toiminta (esim. seminaarit) ja alkoholittomat tapahtumat

- Hakemukset käsitellään yksittäistapauksina.

 

Seuraava haku:

Syksyllä 2017 

 

Hakemukset toimitetaan yhdistyksen postilaatikkoon Humukseen osoitteella:

Oulun yliopiston Humanistinen Kilta ry

PL 1000

90014 Oulun yliopisto

 

Hakemukseen tulee liittää asiaa käsittelevä ote hakijajärjestön hallituksen kokouksen pöytäkirjasta, erittely mihin avustusta haetaan ja hakijajärjestön tilinumero.

Lisätietoja saa puheenjohtaja Katri Kiurujoelta (pj (at) humanistinenkilta.fi) ja taloussihteeri Noora Alatainiolta (noora.alatainio (at) student.oulu.fi).