Tapahtumat

Elokuu  2017
S M T K T P L
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Päivän kysymys

Mikä on parasta Humuksessa?

Kulttuuritoiminta

Humanistinen Kilta järjestää laajasti erilaista kulttuuritoimintaa.

 

HUMBOOGIE

Humanistien oma laulukirja, Humboogie,  julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. Laulukirjan voi hankkia itselleen varsin edullisesti joko Humanistisen killan ständiltä järjestömessuilta tai Humus-kuppilasta.

Seuraavaa painosta on jo alettu suunnitella, joten jos kirjasta puuttuu mielestäni jokin hyvä ja mahdollisesti ihan uusi, jo legendaariseksi muodostunut kappale, niin vinkkaa siitä ihmeessä meille! 

 

HAALARIMERKIT

Olethan jo hankkinut haalareihisi kaikkien aikojen kuumimmat humanistimerkit? Kipin kapin nappaamaan parhaat päältä joko Humanistisen Killan ständiltä järjestömessuilta tai suoraan Humuksesta. Percemon ja kumppanit odottavat sinua, ne kuuluvat jokaisen itseään kunnioittavan humanistin perusvarusteisiin!

 

RUMASANA

Humanistisen Killan julkaisema lehti, joka on oiva tapa saada pöytälaatikkotaidettaan esille. Kirjoitatko hersyviä tai sydäntä riipaisevia novelleja, runoja, pakinoita tai muita tesktejä? Onko sarjakuvien piirtäminen intohimosi? Ota meihin yhteyttä, tuotoksesi voi pian levitä kulovalkean lailla muiden nähtäville Rumasanan sivuilla!

 

KULTTUURIPÄIVÄT

Marraskuussa Humus-kuppilan ympäristö muuttuu kulttuurin ehtymättömäksi keitaaksi Kulttuuripäivien ajaksi. Luentotauoilla ja välillä muulloinkin paikka täyttyy kulttuuriperformansseista ja kaikesta, mitä kulttuuriksi vain voi kutsua. Syksyllä 2011 Kulttuuripäivät yhdistyivät uuteen Humanismipäivä-tapahtumaan. Kulttuuripäiviä pyritään järjestämään 1-2 kertaa vuodessa.

 

AINEJÄRJESTÖMARKKINAT

Muutaman kerran vuodessa Humanistinen Kilta järjestää Humus-kuppilassa ainejärjestömarkkinat, joilla humanistiainejärjestöt voivat esitellä toimintaansa ja myydä haalarimerkkejään sekä muita kiltatuotteitaan. Ainejärjestömarkkinat ovat oivallinen paikka tutustua naapurijärjestöihin ja niiden toimijoihin sekä kartuttaa haalarimerkkikokoelmaansa. Ainejärjestömarkkinat on perinteisesti järjestetty ainakin laskiaisena ja vappuna.