Tapahtumat

Huhtikuu  2018
S M T K T P L
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Päivän kysymys

Mikä on parasta Humuksessa?

Kulttuuritoiminta

Humanistinen Kilta järjestää laajasti erilaista kulttuuritoimintaa.

 

HUMBOOGIE

Humanistien oma laulukirja, Humboogie,  julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. Laulukirjan voi hankkia itselleen varsin edullisesti joko Humanistisen killan ständiltä järjestömessuilta tai Humus-kuppilasta.

Upouusi versio Humboogiesta kierähti uunista keväällä 2017! 

 

HAALARIMERKIT

Olethan jo hankkinut haalareihisi kaikkien aikojen kuumimmat humanistimerkit? Kipin kapin nappaamaan parhaat päältä joko Humanistisen Killan ständiltä järjestömessuilta tai suoraan Humuksesta. Percemon ja kumppanit odottavat sinua, ne kuuluvat jokaisen itseään kunnioittavan humanistin perusvarusteisiin!

 

 

KULTTUURIPÄIVÄT

Marraskuussa Humus-kuppilan ympäristö muuttuu kulttuurin ehtymättömäksi keitaaksi Kulttuuripäivien ajaksi. Luentotauoilla ja välillä muulloinkin paikka täyttyy kulttuuriperformansseista ja kaikesta, mitä kulttuuriksi vain voi kutsua. Syksyllä 2011 Kulttuuripäivät yhdistyivät uuteen Humanismipäivä-tapahtumaan. Kulttuuripäiviä pyritään järjestämään 1-2 kertaa vuodessa.

 

AINEJÄRJESTÖMARKKINAT

Muutaman kerran vuodessa Humanistinen Kilta järjestää Humus-kuppilassa ainejärjestömarkkinat, joilla humanistiainejärjestöt voivat esitellä toimintaansa ja myydä haalarimerkkejään sekä muita kiltatuotteitaan. Ainejärjestömarkkinat ovat oivallinen paikka tutustua naapurijärjestöihin ja niiden toimijoihin sekä kartuttaa haalarimerkkikokoelmaansa. Ainejärjestömarkkinat on perinteisesti järjestetty ainakin laskiaisena ja vappuna.