Tapahtumat

Huhtikuu  2018
S M T K T P L
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Päivän kysymys

Mikä on parasta Humuksessa?

Fuksisuunnistus 17.9.

Fuksisuunnistus tulee jälleen! Erittäin perinteisessä leikkimielisessä (tai vähemmän leikkimielisessä) kilpailussa eri ainejärjestöjen joukkueet kiertävät Oulun keskustaa ristiin rastiin ja suorittavat pieniä tehtäviä vanhempien opiskelijoiden ylläpitämillä rasteilla. Illan päätteeksi kukin ainejärjestö palkitsee parhaan joukkueensa, ja lisäksi Kilta palkitsee koko suunnistuksen voittajan.

Suunnistuksen lähtö tapahtuu Torinrannasta klo 18, tarkemmin Toripoliisin luota. Kannattaa olla ajoissa paikalla! Suunnistus päättyy noin klo 21:30 samaan paikkaan, jonne myös pistelaput palautetaan.

Jatkot ovat tänä vuonna Hevimestassa (Asemakatu 20). Jatkopaikan ovet avautuvat klo 22.
Mestassa on eurot, joten sisäänpääsymaksu on 4e (+ 2e eteispalvelumaksu). Jatkoilla on luvassa suunnistuksen palkintojenjako sekä esiintymässä on Lieke.


OHJEITA SUUNNISTAJILLE (ja vähän vahdeillekin)

- Kivasta pukeutumisesta saa plussaa. Osa ainejärjestöistä on keksinyt yhteisen teeman, osalla taas pukeutuminen on vapaata. Vaikka teemaa ei olisi määrätty, niin hienosta ja kekseliäästä ja yhtenäisestä pukeutumisesta joukkueenne saa plussapisteitä. Ihan kesävaatteissa ei varmaan kannata lähteä suunnistamaan pimenevään iltaan. Miten siis pukeuduttekin, niin varatkaa vaatetta kuitenkin sen verran, ettette aivan palellu ja/tai kastu.
- Rasteilta saa pisteitä tehtävän onnistumisen mukaan (1-10 pistettä/rasti). Jos jokin tehtävä meneekin harakoille, niin näissä geimeissä tuomareita saa lahjoa ihan vapaasti - mitä paremmat lahjukset, sitä paremmat mahikset voittoon ;)
- Voitte tietysti varata itsellenne aivan haluamanne määrät vapaavalintaista nestettä ja ruokaa mukaan suunnistukseen, jottei heikkous iske kesken kaiken. Ilta on pitkä, joten kannattaa oikeasti muistaa syödäkin välillä!
- Ottakaa varalta messiin kynä, jotta rastivahdit saavat merkittyä teille pisteet. Tämä siis siltä varalta, että rastivahdit jostain kumman syystä onnistuvat vaikka hukkaamaan omat kirjoitusvälineensä illan aikana.
- Kartan ja pisteidenmerkitsemislapun saatte lähtöpaikalta Torinrannasta.


SUUNNISTUKSEN AIKANA

- Rasteja kierretään vapaassa järjestyksessä, ja saatte käydä niin monella rastilla kuin haluatte.
- HOKSHOKSHOKS! Tosiaan kaikilta rasteilta voi saada pisteitä asteikolla 1-10. Kannattaa kuitenkin etsiä Humanistisen Killan rasti, sillä se on ainoa rasti, jolla pisteytysasteikko onkin 1-100!
- Loiro kannattaa bongata.
- Sekä rastivahdit että rastinkiertäjät: LAITTAKAA ROSKAT ROSKIIN, jotta saamme vielä ensi vuonnakin kaupungilta luvan fuksisuunnistuksen järjestämiseen.


Suunnistusonnea kaikille!