Tapahtumat

Huhtikuu  2018
S M T K T P L
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Päivän kysymys

Mikä on parasta Humuksessa?

Killan kuulumisia alkusyksyltä

 

Killan alkusyksyn kuulumisia (kokoukset #10 & #11)

 

Muutoksia hallituksen kokoonpanoon

Hanna, Liisa ja Joakim joutuvat jättämään hallitustoiminnan. Toivotamme heille onnea tulevaan ja kiitämme kuluneesta vuodesta! VPJ Miika nappasi itselleen Hannalle kuuluneen viestintävastaavan pestin, ja tapahtumavastaava Sannasta tuli Liisan ja Joakimin korvaava superfuksivastaava.

Joakimin tilalle Tiima valitsi Killan hallitukseen Ilkka Peunan. Tervetuloa Killan värikkäisiin riveihin!

 

Humahdus-blogi

Kilta on lopullisesti luopunut pitkään heikosti voineesta Rumasana-lehdestään, ja se korvataan Humahdus-blogilla. Kuka tahansa voi lähettää blogivastaava Marko Pinolalle kirjalliseen muotoon tiivistettyjä ajatuksiaan, jolloin hengentuotos siirretään blogiin kaiken kansan iloksi ja ajatuksen herättelijäksi. Tällöin kaikilla on mahdollisuus saada itsensä kuuluviin ja myös keskustella reaaliaikaisesti. Blogista lisää pian, joten pysykää kuulolla!

 

Humanistien työelämäpäivät 9.-10. marraskuuta

Vuoden 2016 työelämäpäivä on tänä vuonna kaksipäiväinen ja timanttisempi kuin koskaan! Tapahtumassa jaettava työelämäkirja uudistetaan, ja se on pakattu entistäkin inspiroivammilla tosielämän tarinoilla työllistyneistä humanisteista. Tämän vuoden teema on kansainvälisyys, sillä humanistista osaamista tarvitaan kaikkialla. Luvassa on ständeilyä sekä mielenkiintoisia paneelikeskusteluja ja luentoja. Potin räjäyttävät kansainvälisen työuran luonut pääpuhuja sekä loppubileet torstaina 10.11!

 

Killan säännöt

Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi Humanistisen Killan 17.2. ehdottomat sääntömuutokset. Uudet säännöt ovat luettavissa osoitteessa www.humanistinenkilta.fi. Päivitys koski lähinnä muodollisia ja käytännön seikkoja. Sääntöihin tuotiin kaivattua selkeytystä esimerkiksi Killan puheenjohtajan valinnan muodollisuuksien osalta.

 

Loiro Nilja Jörmungandr Lollero

Epäonnistuneen wappuheilaepisodin jälkeen Killan maskotti Loiro on siirtynyt kokeilemaan onneaan Tinder-sovellukseen. Syksy on kylmä ja pimeä, mutta Loiro lämmin ja määrätietoisesti hellä.

 

Fuksitapahtumat

Communican Talotaikurit voittivat fuksisuunnistuksen ansaitusti mieleenpainuvalla teemallaan ja tekemisen meiningillä. Tsajajajajajaaa!

Kilta haluaa muistuttaa uusia ja vanhoja opiskelijoita siitä, että tapahtumissa vallitsevien sääntöjen ja ohjeistuksien tarkoitus on pitää huolta siitä, että kaikki viihtyvät Killan kinkereissä. Peace!

FUKSISITSIT järjestetään keskiviikkona 5.10. Teekkaritalolla! Järjestöjen ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 25.9. ja fuksien ilmoittautuminen alkaa maanantaina 26.9. klo 12.00. Olkaa siis klikkailemassa itseänne sisään heti puoliltapäivin! Muut kuin sitsaajat ovat tervetulleita tapahtumaan virallisen osuuden päätyttyä eli noin klo 23.00.